Despre noi

Compania "TALISMAN GRUP" - un producător de frunte de materiale de construcții în Moldova: pavaj de trotuar, fortan și importurile de piatră bulgară

În ianuarie 2005 în Republica Moldova în comuna Stăuceni a fost deschisă fabrica "TALISMAN GRUP", specializată în fabricarea pavajului după metode cele mai moderne: vibroturnare şi vibropresare. Mai mult de 20 de tipuri de pavaj, mai mult de 10 culori și elemente de beton - aceasta nu este o listă completă a produselor companiei "TALISMAN GRUP" .

În 2010 compania "TALISMAN GRUP" a deschis un magazin de materiale de construcţie, care este situat în Stăuceni pe drumul Chișinău - Orhei. În acest magazin, cu excepția pavaj si elemente din beton, puteți vedea o gamă largă de piatră naturală şi decorativa, importată din Bulgaria, Grecia, Ucraina și alte materiale conexe (adezivi, amestec uscat, pietriș, nisip).

Compania noastra are urmatoarele avantaje:

1. Abordarea individuală a fiecărui client;

2. O gamă largă de produse de înaltă calitate;

3. Disponibilitatea constantă a mărfurilor în stoc;

4. Prețuri avantajoase;

5. Livrare rapidă și precisă a produselor

6. Instalare de profesioniști cu experiență

Dacă aveți nevoie de pavaj sau blocuri pentru pereţi, doriţi să aflaţi mai multe despre disponibilitatea produselor sau şă alegeţi piatra corespunzătoare din Bulgaria, Grecia sau Ucraina atunci "TALISMAN GRUP" este o companie potrivită, care va oferi cea mai bună alegere!