Adeziv BAUKOL

BAUKOL Extra+

DOMENIU DE UTILIZARE: Adezivul „BAUKOL EXTRA+” se utilizeaza pentru lipirea faiantei si gresiei, placi de portelan, pietre naturale si artificiale, granit, marmura, travertin pe suprafete minerale (ciment, beton, gips, s.a.)  Se utilizeaza la lucrarile interioare si exterioare, pentru sisteme termoizolante, in incaperi cu umiditate sporita, rezistent la inghet si la temperatura de pana la +200°C.

CARACTERISTICI: „BAUKOL EXTRA+” este un produs pe baza de ciment, aditivi si polimeri gata preparat, rezistent la apa si inghet, actiuni de comprimare, stabilitate inalta pe suprafete verticale si orizontale, are proprietati de aderenta inalta si elasticitate.

MOD DE PREPARARE Sl DE LUCRU:  Cantitatea de apa de preparare pentru un sac de 25 kg de adeziv este de 6 - 6.5 litri. Se amesteca  manual sau mecanic, pana la obtinerea unei paste omogene, se lasă 10 minute pentru dilatare si inainte de aplicare se reamesteca bine. Materialul preparat se aplica cu un gletuitor din otel. Timpul de punere in opera este de 90-120 minute de la prepararea pastei. Se recomanda de a nu uda placile de gresie si faianta sau piatra naturala inainte de aplicare. Pozitia placii poate fi corectata timp de 30 min. Suprafata de aplicare trebuie sa fie intarita, uscata, curata si fara praf.

TEMPERATURA DE LUCRU: intre +5°C si +30°C

CONSUM: Circa 1-1,2 kg/1m2/1mm.

PASTRAREA: A se pastra in incaperi uscate pe paleti din lemn, de la +5°C pînă la +25°C.

TERMEN DE VALABILITATE: 6 luni.

Sac – 25 kg.

 

Deasemenea disponibile: "BAUKOL Alb Universal", "BAUKOL Universal" cu proprietati asemanatoare (mai detaliat la consultant)