Chit pentru rosturi

Chit pentru rosturi Master "Klinker Color"

Amestec de zidarie pentru clincher, fatada, ceramica, caramizi si pietre din silicat. Colorat.

Proprietati

  • Previne eflorescenta
  • Aderenta mare la substrat
  • O gama larga de culori
  • Plastic
  • Economic
  • Rezistent la umiditate, rezistent la inghet, permeabil la vapori
  • Pentru munca externa si interna
  • Zona de aplicare

Amestecul solubil Master "Klinker Color" este destinat pentru asezarea peretilor interni si externi cu clincher, caramizi ceramice si piatra naturala. Recomandat pentru zidarie si chituire a structurilor precum pereti, coloane, socluri, fundatii, arcade, structuri decorative din piatra.

Pregatirea suprafetei

Substratul trebuie sa fie uscat si sanatos, fara deteriorari vizibile. Inainte de a utiliza amestecul de chit, baza trebuie curatata de praf, pete de ulei si alte substante care reduc aderenta mortarului la baza. Suprafata bazei trebuie umezita cu apa inainte de aplicare.

Executarea lucrarilor

Se amesteca amestecul uscat cu apa curata (temperatura apei de la +15° C la +20° C) la o rata de 3,75-4,0 litri de apa la 25 kg de amestec uscat si se amesteca pana se obtine o masa omogena fara bulgari folosind un burghiu de viteza mica cu o duza sau agitatoare. Dupa preparare, lasati amestecul de chit sa stea 5 minute, apoi amestecati din nou. Timpul de utilizare a amestecului de chit este de cel putin 90 de minute. Amestecul de chit Master "Klinker Color" trebuie aplicat cu o mistrie de constructie uniform pe toata suprafata zidariei, in timp ce este necesar sa aderati la imbinarea de inalta calitate a caramizilor. 

Note

Lucrarile trebuie efectuate la o temperatura a substratului cuprinsa intre +5° C si +30° C. Toate recomandarile de mai sus sunt eficiente la +20° C si 60% umiditate relativa. Timpii de uscare pot varia in alte conditii. Amestecul de chit Master "Klinker Color" contine ciment, atunci cand interactioneaza cu apa, da o reactie alcalina, prin urmare, in timpul lucrului, este necesar sa protejati ochii si pielea. In caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu apa si solicitati asistenta medicala. 

Garanția producătorului

Producatorul garanteaza ca amestecul indeplineste caracteristicile tehnice specificate, sub rezerva regulilor de transport, depozitare, pregatire si aplicare, prezentate in aceasta descriere tehnica. Producatorul nu este responsabil pentru utilizarea abuziva a materialului, precum si pentru utilizarea acestuia in alte scopuri si conditii care nu sunt prevazute in descrierea tehnica. Din momentul in care apare aceasta descriere tehnica, toate cele anterioare devin nevalide.

 

Specificatii

Compozitie: un amestec de ciment cu materiale de umplutura minerale si modificatori organici.

Consumul de apa: 3,75-4,0 litri de apa la 25 kg de amestec uscat.

Consumul de amestec de chit: de la 5 kg/m2, in functie de grosimea rostului.

Grosimea rostului : 4-10 mm.

Rezistenta la inghet: 25-75 cicluri.

Temperatura de aplicare a amestecului de chit: de la +5° C la +30° C.

Timp de utilizare a amestecului de chit: nu mai putin de 90 de minute.

Rezistenta la compresiune (după 28 de zile): nu mai putin de 5 MPa.

Rezistenta la flexiune (după 28 de zile): nu mai putin de 0,7 MPa.

Culoare: alb, negru, gri, bej, maro.

Valabilitate: in ambalaj original sigilat in camere uscate - 12 luni de la data de producție indicata pe ambalaj.

Ambalare: pungi de 25 kg.

Pret: negociabil

Pentru a ne trimite mesaj, indepliniti formularul